Lekarne z našimi izdelki

Prav tako vam bomo dodali tudi povezave do njihove spletne prodaje.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

img

ThermoLine – Terapevtski infra-rdeči toplotni obliži

(0)

3 obliži, 29 x 9 cm

Sestavine: Aktivno oglje, mikronizirano železo, natrijev klorid, natrijev tiosulfat, voda.

Kako terapevtski infra-rdeci obliži delujejo?

ThermoLine obliži z Infra-rdeco grelno tehnologijo usmerijo toploto v tkivo in ga s tem dobro segrejejo, prekrvavijo in sprostijo. Toplota se sprošca iz treh grelnih celic, globoko prodira v tkivo in lajša težave do 8 ur. Poleg aktivnih 8 ur, terapevtski obliži nudijo še obcutno olajšanje težav dodatnih 8-16 ur. Ko odpremo infra-rdece toplotne obliže, celice v stiku s kisikom dosežejo terapevtsko temperaturo v 10 minutah ali manj.

Kdaj uporabiti terapevtske infra-rdece obliže?

Terapevtske infra-rdece obliže se lahko uporablja pri vseh težavah v hrbtenici, ramenih, vratnem delu, sklepih (koleno, zapestje, komolec, kolki) in mišicah. Obliži se lahko uporabijo tudi pri menstrualnih težava in se jih lahko prilepi neposredno na kožo.

Navodila za uporabo

Terapevtski infra-rdeci obliž lahko uporabimo samo na cisti, nepoškodovani koži. Odprite embalažo in odstranite zašcitno folijo na koncih obliža. Prilepite ga neposredno na prizadeto mesto. Obliž lahko pustite na prizadetem mestu 8 ur. Po uporabi ga odstranite in zavrzite.

Opombe

Obliži se ne smejo uporabljati na podrocjih oteklin in modric. (Ce se pojavi oteklina – hladimo in po 48 urah lahko uporabimo toploto). Hranite izven dosega otrok. Ne pogrevajte v mikrovalovni pecici. Izdelek je namenjen za enkratno uporabo.