Lekarne z našimi izdelki

Prav tako vam bomo dodali tudi povezave do njihove spletne prodaje.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

img
img

MEDISTUS ANTIVIRUS – CLASSIC

(0)

Kaj so pastile Medistus Antivirus?

Medistus Antivirus pastile vsebujejo izvleček kistosyn 200. Medistus Antivirus je medicinski pripomoček v obliki pastile. Učinkovitost in varnost sta bili preizkušeni v skladu z evropsko direktivo o medicinskih pripomočkih (93/42 / eec).

 

Glavni učinek pastile Medistus Antivirus

Z nakupom Medistus Antivirus ste pridobili medicinski pripomoček, ki vsebuje kombinacijo aktivnih učinkovin na rastlinski osnovi. izvleček kistosyn 200 skozi naravne aktivne snovi oblikuje zaščitno prevleko na sluznici ust in žrela. Ta zaščitna pregrada tvori fizično (mehansko) zaščito pred virusi in bakterijami, ki povzročajo okužbe dihal, in s tem pomaga pri preprečevanju njihovega prodiranja v telesne celice in njihovega nadaljnjega razmnoževanja.

Izvleček kistosyn 200 preko svojih naravnih aktivnih snovi, z oblikovanjem naravne prevleke podpira funkcijo pregrade na sluznici ust in žrela. Posledično se lahko občutno zmanjša zunanja razdraženost. poleg tega izvleček kistosyn 200 podpira zaščito ustne sluznice pred vnetji in s tem lajša kašelj in suhi kašelj.